Leden login

Welkom....Leden pagina

Sitebezoek

Artikelen bekeken hits : 105067

ON LINE

Intro | Afdrukken |
zondag 16 mei 2010 08:18

Welkom op de website van RAC Twente.RAC Twente is een vereniging die ontstaan is in 1985 met als doel alle facetten die  te maken hebben met  autosport te organiseren of mogelijk te maken middels ondersteuning.

in de eerste jaren is met name de nadruk komen te liggen op de kaartleesritten en de rallysport.

De laatste jaren is deze insteek licht veranderd doordat we ook gevraagd worden voor inzet tijdens de 4x4 terreinsport.

In de periode rondom 2005 tot 2009 werd er meer technische ondersteuning gevraagd en wilde men onafhankelijk werken en ingezet worden wat resulteerde in de oprichting van de TSCR. Deze afkorting staat voor Technical Stage Crew Rallies.

Eind 2009 ontstond er een impasse binnen deze stichting over aanwending van de ontvangen gelden door inzet met rallies ontvangen. Het toenmalige bestuur wenste geen openheid van zaken te geven en is er besloten de RAC Twente weer nieuw leven in te blazen.

De eerste aanzet hiertoe is aangegeven door de huidige bestuursleden en met succes. In 1 weekend waren 95 % van de leden over gegaan van de TSCR naar de RAC Twente.

Vandaag de dag mogen wij ons nog steeds verheugen in een groeiend aantal leden die de rallysport een warm hart toedragen. Daar waar in onze naam Twente staat hebben wij leden uit geheel het land als official op onze ledenlijst staan.

Wat doen wij nu als vereniging?


Wij worden ingezet als marshall tijdens de evenementen zoals deze op de KNAF kalender sectie rallies staan, afhankelijk van de economische situatie zijn dit er gemiddeld 8 per jaar.
Maar hier blijft het niet bij, door de uitstekende opleiding van de KNAF hebben ondertussen ook buitenlandse organisatoren te weg naar ons weten te vinden. In Duitsland nemen wij deel aan  het WRC, Rally Sullingerland en de Gronegau Rally. In de Belgie zijn de Omloop van Vlaanderen en de Rally van Ieper een vaste waarde op onze jaarlijkse kalender.


In het najaar komt regelmatig een vraag vanuit de 4x4 sectie om te helpen tijdens hun evenement, een totaal andere beleving dan de rallysport maar wel met net zoveel beleving en plezier voor deelnemer als official.


Omdat de eisen vanuit de overheid steeds strenger worden, publiek steeds brutaler is en noem de maatschappelijke voorbeelden maar op heeft de KNAF een Masterplan opgesteld waar opleiden centraal staat, Talent First.
Vanuit de officialcommissie worden er jaarlijks opleidingen gegeven waarbij er voor elk niveau een opleiding voorhanden is.


Voor de inzet van marshalls ontvangen wij een vergoeding van de organisator. deze vergoeding gebruiken wij om onze vaste lasten te betalen en om deze in te zetten voor leuke dingen voor onze marshalls. 
Als vaste lasten kennen we lidmaatschapsgeld KNAF, Kamer van Koophandel kosten, Providerkosten website en de kosten voor official avonden voorafgaand aan een evenement.


Het geld dat resteert besteden we aan b.v. kleding, feestavond en aanschaf van materiaal die het leven van een official makkelijker maakt als deze langs de kant staat.
wat vragen wij van een marshall ?


- we zien graag dat als je lid wordt, dat je toch zeker aan de helft van de evenementen op onze kalender deelneemt,  dit zorgt ervoor dat wij de organisatoren weer kunnen bijstaan.
- dat je de opleiding volgens de KNAF eisen voor een basisofficial doorloopt.


Om het geld hoef je het niet te laten, wij kennen geen lidmaatschapsgelden!!!!
Wil je een keer proeven aan het gebeuren rondom een rally, dat kan. Stuur een mailtje naar info@rac twente.nl en 1 van onze bestuursleden neemt contact met je op.

Onze bestuursleden zitten in de organisatie van de Conrad Euregiorally, die traditiegetrouw in en rondom Hengelo Overijssel gereden wordt in het eerste weekend van november.


Ondanks de economische malaise van dit moment mogen we rekenen op een steeds groeiend aantal sponsoren, die ik graag wil bedanken voor hun ondersteuning aan onze vereniging.
In het menu onder sponsoring kunt u een kleine intro vinden van onze sponsoren. Ik wil ze hier ook graag noemen


* Wapen van Delden, onze vergaderlocatie en uitvalsbasis


* Terrasvlonders.nl voor al uw tuinideeën als het gaat om kunststof


* HSP special products, voor race wear


* Rallyschild, drukwerk in de breedste vorm en kleding


* Bosch Tuning, optimalisatie van motoren


* PriTech, racewear en bevestigingsmaterialen

 

 

Bezoek ook eens de site van onze sponsoren die ons elk jaar opnieuw ondersteunen.


Mocht je een keer willen proeven aan het werk van een marshal, dat kan. Mail naar één van de bestuursleden en dan regelen we dat je een keer mee kunt op een zgn. daglicentie.

 

met sportieve groet,
RAC-TwenteVoorzitter Henny Stoelhorst Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Penningmeester Jeroen Averdijk Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Secretaris Martijn Stoelhorst Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Alg. bestuurslid Ronnie Morskieft Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Alg. bestuurslid Ragnhild Wever Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Correspondentie adres

Annette Versluysstraat 21

7421 LA Deventer