Leden login

Welkom....Leden pagina

Sitebezoek

Artikelen bekeken hits : 105068

ON LINE

Sponsoren RAC-Twente | Afdrukken |
donderdag 07 maart 2013 20:23

Wapen van Delden

 

Prachtige natuur, een rijke historie, gemoedelijke mensen en een heerlijk hotel...

 

Dat alles vindt u samengebracht in Hotel het Wapen van Delden, aan de rand van het oude stadje Delden. Delden ligt in het hart van Twente; het Landgoed van Nederland.

 

In de prachtige omgeving vindt u een prachtige watermolen en het beroemde kasteel Twickel.

Hotel het Wapen van Delden, al 100 jaar een begrip, is een 3-sterren hotel met 47 kamers.

 

De familie Poppe heet u

van harte welkom.

 

Telefoon: 074-3761355 / Fax 074-3763125

 

 

 

 

 

 


 

Combivloer.nl

 

Combivloer. Wij zijn trots om u ons ruime aanbod aan indoor en outdoor vloeren alsook kunststof schuttingen, tuinmeubilair, aluminium vouwtenten en onderhoudsproducten voor te stellen.

Als specialist op gebied van kunststof vloeren en schuttingen hebben wij door de jaren heen een ruim klantenbestand met vele tevreden klanten opgebouwd. In overleg met onze klanten zoeken we steeds naar de gepaste oplossing tegen de scherpste prijs. Door onze persoonlijke aanpak, onze kennis van zaken en onze jarenlange ervaring hebben we een streepje voor op de concurrentie.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren mocht u verdere vragen hebben, een gratis proefmonster of een vrijblijvende offerte willen aanvragen. Wij staan steeds tot uw beschikking en zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Had u graag wat meer informatie omtrent onze aangeboden producten gewenst, neem dan gerust ook eens een kijkje op onze website.

Spechthorstdwarsweg 11

7471 GJ Goor

 

Bezoek graag vooraf contact opnemen.
+31 (0)547 388240
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Rallyschild.nl

 

Van ontwerp tot eindproduct

 

Rallyschild.nl is gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van artikelen die gebruikt worden bij autosportevenementen Er worden rallyschilden en aanverwante artikelen vervaardigt door middel van moderne technieken. Rallyschild.nl is hofleverancier van de meeste Nederlandse Autosport Rally’s en diverse buitenlandse autosport evenementen. Tevens maken zij producten voor ontelbare merkenclubs.

 

De productie van rallyschilden gebeurd geheel in het uiterst modern ingerichte productiebedrijf met zelf ontwikkelde machines. En doordat alles in eigen huis gemaakt wordt kan er indien nodig vaak ook nog met een paar dagen geleverd worden. Standaard is de levertijd 15 werkdagen.

Er zijn verschillende vormen en diverse materialen waar de schilden van worden geproduceerd. Het model ‘Classic’ is het meest gebruikte model maar ook een eigen model behoord tot de mogelijkheden.

 

Het model ‘Classic’ voorbeeld wordt geproduceerd op 1mm dik polystyreen maar ook dikker materiaal en op aluminium behoord tot de mogelijkheden.

 

Aantallen vanaf 5 stuks en bedrukking in 1 kleur tot fullcolour rechtstreeks op het schild gedrukt of geprint. Aanleveren van Artwork in een PDF, EPS of CDR9 bestand en de lettertypes omzetten naar lettercontouren.

 

 

 

Prijzen van rallyschilden kunt U verder op onze site vinden. Wilt U meer informatie over prijzen, rallyschilden of andere door autosportevenementen gebruikte artikelen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

 

 


HSP

 

HSP Development is gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en repareren van autosportonderdelen.

 

U kunt bij HSP Development onder andere terecht voor:

 

 

  • ontwikkeling van onderdelen
  • herstel van race- en rallyvelgen
  • CNC-freeswerk
  • aluminium-, rvs- en magnesium laswerk
  • fabricage, uitrichting en reparatie aluminium koelers
  • fabricage, uitrichting en rvs- en titanium uitlaten
  • op maat gemaakte carterplaten

  • enzovoorts

 

Wilt u een op maat gemaakt onderdeel? Kom gerust bij ons langs. Wij denken graag met u mee en er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

 

 

 


 

BoschTuning

 

 

 

 

 

 


 

Pritech

Pritech BV is in 2009 opgericht door Bert-Jan Prins en Edwin Wijbenga met als doelstelling een toonaangevende technische groothandel in de regio Twente te zijn, gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen. Het assortiment "fasteners" is aangevuld met een professioneel pakket handgereedschappen, boor- en snijgereedschappen en industriële artikelen. Pritech levert aan verschillende industriële branches die actief zijn in nieuwbouw, onderhoud, reparatie en exploitatie.

Ons assortiment bestaat uit ruim 80.000 verschillende artikelen verspreid over de drie productgroepen; bevestigingsmaterialen - gereedschappen en industrie artikelen.  Een groot deel hiervan leveren wij uit onze voorraad vanuit ons magazijn in Hengelo. Is een artikel niet op voorraad dan kunnen wij dit in veel gevallen binnen 24 uur leveren.

Pritech onbetwist uw bevestigingsmaterialen specialist !