Nieuwe tent

Eind 2019 is er door het bestuur besloten om een nieuwe tent voor onze vereniging aan te schaffen. Dit kwam door dat de huidige tent die veelal bij de start wordt gebruikt aan vervanging toe was. De tent is zwaar en lastig om te zetten. Ook had het tentdoek zijn beste tijd wel gehad.

Het was dus tijd voor een nieuwe lichtere en moderner tent. Deze is na een tijdje onderzoek te hebben gedaan gevonden bij EBS Structures. (www.ebsstructures.nl). We hebben wat ontwerpen de revue laten passeren.

Nu duurde het door de wel bekende Corona crisis erg lang voor dat de tent geleverd werd. De tent zou namelijk voor de eerste rally in Maart worden geleverd. Dit is helaas niet gelukt. We hebben dan ook geen rally gehad.

Op 9 Juni is de tent dan eindelijk geleverd en hebben een aantal bestuursleden de tent voor het eerst opgezet om te kijken wat het eindresultaat is geworden.

Wij willen jullie dit niet onthouden. Dus hierbij een aantal foto’s van de nieuwe tent. We hopen dat we snel weer kunnen genieten van de rallysport en onze tent in gebruik kunnen nemen.

Geef een reactie