Opvolger Maarten van de Weesenbeek bekend

Beste KNAF collega,

Zoals op onze recente ALV al aangekondigd, kan ik u namens het Bestuur nu ook formeel laten weten dat wij inmiddels een opvolger hebben gevonden voor de functie van General Manager.

Onze nieuwe collega heet Hakim Salem en hij stelt zich onderstaand nader aan u voor.

Hakim start 18 december en uiteraard bestaat er na die datum alle gelegenheid om verder kennis te maken.

Wij wensen Hakim heel veel succes en een voorspoedige start!

Zou u uw “achterban” willen informeren?

Met sportieve groet,

Jan de Wit,

 Voorzitter (ad-interim

Mijn naam is Hakim Salem, 46 jaar oud, getrouwd met Barbara Salem en vader van Dinyah (14jaar) en Diyah (12jaar). De afgelopen 2 jaar was ik werkzaam in Zwitserland als Basketball coach. In Zwitserland ben ik in het seizoen 2021-2022 uitgeroepen tot coach van het jaar. Een eervol moment voor mij en mijn team.

Voordat ik naar Zwitserland vertrok was ik de bondscoach van Vrouwen nationale teams (zowel de 5vs5 als 3X3). Daarnaast was ik hoofdcoach van het talenten programma team, de Orange Lions Academy.

Mijn opleidingen heb ik o.a. genoten aan de Hogeschool Inholland en VU (accountancy RA), daarnaast heb ik Master in coaching aan de Johan Cruyff instituut afgerond. Ik vind zelf ontwikkeling erg belangrijk en vandaar dat elk jaar tracht ik iets nieuws bij te leren. Mijn academische opleiding in zowel accountancy als coaching heeft me een sterke basis gegeven voor het analyseren van diverse complexe kwesties.

Als gedreven professional met een passie voor ondernemerschap en een bewezen staat van dienst in het coachen van teams, stel ik mijzelf voor als iemand die gedijt onder druk en gedreven wordt door nieuwe uitdagingen. Mijn ondernemersgeest heeft mij geleid tot boeiende trajecten waar ik niet alleen bedrijven heb helpen groeien, maar ook teams heb begeleid naar het behalen van gezamenlijke doelen. Mijn ervaring in het omgaan met drukke situaties heeft me gevormd tot een professional die juist in uitdagende omstandigheden excelleert.

Ik had het plan om een jaar ‘sabbatical’ te nemen, totdat ik deze boeiende functie voorbij zag komen. De KNAF straalt wat mij betreft loyaliteit en commitment uit en dat ligt heel erg dicht bij mijn persoonlijke kernwaarden. Autosport ervaar ik als boeiende sport vanwege de samensmelting van technologie, snelheid en competitie. De adrenaline en de onvoorspelbaarheid van de races vind ik prachtig om te zien / voelen. Het is een omgeving waarin innovatie, vaardigheid en teamwork samenkomen, precies zoals ik mijn teams zou willen inrichten. Ik kijk naar uit om zo snel mogelijk van start te gaan en gezamenlijk verder te bouwen aan de ontwikkeling van de autosport.

Geef een reactie