4×4 – INTERflame Strandrace

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2021 - 03/10/2021
Hele dag

Locatie
IJmuiden 4x4

Categorieën


este official / vrijwilliger,
Uitnodiging INTERflame Strandrace
Voor de eerste wedstrijd in rij in 2021 hebben we graag jullie aandacht. In deze brief lees je alvast de eerste info over de ’INTERflame Strandrace’ en wat je moet doen om als official aan de baan te mogen staan.
Deze wedstrijd, “de INTERflame Strandrace” wordt op 2 en 3 oktober 2021 verreden op het Noordzeestrand bij IJmuiden. Wij zijn op zoek naar officials en vrijwilligers die ons team willen versterken om deze wedstrijd te laten slagen. De inschrijving voor de deelnemers zal rond half juli geopend worden. We hopen natuurlijk op hetzelfde aantal inschrijvingen dan de geannuleerde versies van 2020 en2021. De gehele wedstrijd bestaat uit 11 KP’s, waaronder een 3 tal marathon-etappes.
Zoals gebruikelijk bij elke NTA-wedstrijd ontvang je voor je inzet elke dag een onkostenvergoeding van €20, een lunchpakket, tussen de middag een warme hap en zaterdags een warme maaltijd. Overnachten met een tent, caravan of camper is vanaf vrijdag 1 oktober al mogelijk op het bivak, dit is geheel gratis. Overnacht je liever in de directe omgeving in een hotel o.i.d. dan zijn de kosten voor jezelf.
Jij wilt hier natuurlijk als official bij aanwezig zijn.
Ondanks dat Corona nog veel onzeker maakt, gaan we er gewoon voor en hopen straks in oktober volop van start te kunnen gaan.
Om toch duidelijk te krijgen op hoeveel officials wij ongeveer kunnen rekenen zou het fijn zijn als je zo spoedig mogelijk kunt laten weten of je hierbij aanwezig wilt zijn. Want zonder officials en dan kun je nog zoveel deelnemers hebben, is er ook geen
evenement. Graag ontvangen wij de onderstaande gegevens op de mail naar: Vermeld hierbij dan de dag of dagen dat je komt en ook je:
– Naam
– Emailadres
– Geboortedatum
– Woonplaats
– 06-nummer
– Ibannummer (voor het overmaken van de onkostenvergoeding)
– KNAF licentienummer
– Wanneer je in bezit bent van een terreinauto, dan ook het kenteken. – Of je blijft overnachten in het Bivak (tent/caravan/camper)
officials@stgnta.nl
Voor de niet licentiehouders:
Ben je nog niet in het bezit van een KNAF rally-officiallicentie of een KNAF Cross Country-licentie en je wilt deelnemen als offi- cial (jullie zijn tenslotte allemaal in dienst als official tijdens dit evenement), dan is het tegenwoordig vanuit de KNAF verplicht om een kleine ‘E learning’ te doen. De E-learning is een kleine simpele cursus die je online kunt volgen, met aan het eind een aantal vragen. Zijn deze vragen goed beantwoord, dan krijg je na een ‘Mijn KNAF account’ te hebben aangemaakt (niet verge- ten), het licentienummer (registratienummer) van de KNAF en ben je vanaf dat moment ook een Basisofficial Cross Country en tevens verzekerd tijdens voor alle cross country-evenementen. De E learning vind je onder de volgende link:
http://www.knaf.nl/elearning-modules/Terreinsport-Official-2019/story_html5.html?lms=1
Geef ons het nummer dat je gekregen hebt, samen met de bovenstaande gegevens door en je bent voor de Strandrace geno- teerd. Mocht je problemen hebben met de e-learning of heb je vragen, dan kun je ons altijd mailen.
Wanneer je in het bezit bent van een terreinauto, kunnen we je ook met deze op het strand toelaten. Dit is handig om op je post te komen. Vermeld in je aanmelding wel je kenteken, anders mogen we je van de gemeente Velsen niet toelaten.
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week voorafgaand aan de Strandrace ontvangen jullie de definitieve info wat betreft locatie en tijden.
Graag tot 1,2, en 3 okktober op het strand bij IJmuiden.
Groet, ijmuidenstrandrace.nl stgnta.nl
NTA Officialteam

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aanwezigen

Geef een reactie